Vinyl

Praktisch gemak met een vinylvloer

Op zoek naar een sfeervolle vinyl vloer voor jouw woning in Zaandam of Oostzaan? Door de grote voordelen van vinyl zien we deze vloerbedekking steeds vaker terug in woningen en appartementen. Het grootste voordeel is in eerste instantie het prijskaartje. In vergelijking met andere vloeren, zoals laminaat en PVC, is een vinylvloer een stuk goedkoper. Het prijsverschil ga je voornamelijk merken als je grote oppervlaktes gaat bedekken met vinyl. Denk aan een strakke vinylvloer in de gehele woonkamer of eerste verdieping.
 
In huurhuizen en appartementen is vinyl erg populair, omdat het een budgetvriendelijke en gebruiksvriendelijke vloersoort is. Het is niet heel moeilijk om een vinylvloer te leggen. Een handige doe-het-zelver klaart de klus helemaal zelf. Door het vochtbestendige karakter is het materiaal ook geschikt voor een badkamer of keuken. Vinyl is gemakkelijk schoon te houden, biedt veel loopcomfort en is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Daarnaast hebben goede kwaliteit vinyl vloeren een levensduur van 10 tot 20 jaar. Hierdoor geniet je jarenlang van een sfeervolle vloer waarvoor je niet te diep in buidel hoeft te tasten.
 
Vinyl vloer Zaandam       Vinyl vloeren Zaandam 
 

Vinyl vloeren in de omgeving Zaandam

Ben jij op zoek een sfeervolle vinyl vloer in de buurt van Zaandam? Colors@Home denkt graag met je mee. Omdat vinylvloeren in vele designs te verkrijgen zijn, hebben we ongetwijfeld de perfecte stijl voor jouw wooninterieur. Onze sfeervolle collectie bestaat onder andere uit een vinylvloer met een betonlook, een tegelmotief of een houtlook. Doordat vinyl eenvoudig te installeren is, behoort een visgraat ontwerp of een Hongaarse punt tot de mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is dat vinyl een geluiddempende werking heeft. Dit betekent dat voetstappen minder hoorbaar zijn, zodat je een rustige omgeving creëert. Zo’n stille vloer is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de (onder)buren.
 
Het leggen van een vinyl vloer kun je zelf proberen, maar wij adviseren om uw vloerbedekking door onze professionals te laten leggen. Hierdoor ben je 100% verzekerd dat je vinyl vloer er perfect bij ligt. Maak gebruik van onze legservice en wij zorgen ervoor dat je vloer naadloos wordt gelegd. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vinyl vloer in de omgeving Zaandam? Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Oostzaan en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder, zodat jij de beste keus maakt.

 
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Marmoleum vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpetvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Gietvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Onderhoudsmiddelen nodig in Zaandam? Bestel James bij Colors@Home Oostzaan!
triangle