Tapijt

zacht en tedere vloerbedekking

Op zoek naar sfeervolle tapijten in buurt van Zaandam? Bij Colors@Home in Oostzaan kun je terecht voor alle soorten tapijt. Met tapijt creëer je een gezellige sfeer en een unieke look die perfect bij jouw woonkamer past. Tapijt is de perfecte vloerbedekking om een echt thuisgevoel te krijgen. De comfortabele bedekking brengt warmte in huis, voelt zacht aan en heeft een rustgevende uitstraling.
 
Tapijt is niet alleen sfeervol en comfortabel, maar heeft ook praktische voordelen. Met tapijt creëer je een geluiddempende vloer, wat ideaal is voor een aangename akoestiek. Het geluid van bijvoorbeeld voetstappen wordt geabsorbeerd, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk vermindert. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor de buren. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.
 
Tapijt in Zaandam     Tapijt Zaandam
 

Sfeervolle tapijten in de omgeving Zaandam

Daarnaast houd tapijt voldoende warmte vast, zodat je met blote voeten over de vloerbedekking kunt lopen. Omdat tapijt de warmte isoleert, kan de thermostaat een stuk lager en bespaar je ook nog op de energierekening. Zo verdient jouw mooie tapijt zichzelf een stukje terug. Daarnaast zorgt de zachte vloerbedekking voor een veilige vloer, aangezien tapijt stroef is aan de onderkant. Dit betekent dat het risico van uitglijden een stuk kleiner is dan op een gladde vloer (laminaat en pvc). Tapijt is prettig voor kleine kinderen die op hun blote knietjes door het huis kruipen of voor ouderen die niet meer zo stabiel op hun benen staan.
 
Tapijt vloer Zaandam     Tapijt Zaandam
 
Tenslotte heeft tapijt een positief effect op de luchtkwaliteit in huis, wat resulteert in een gezondere omgeving. Tapijt zorgt ervoor dat stofdeeltjes worden opgenomen, waardoor je minder last hebt van dwarrelend stof. Tapijt is in veel structuren en kleuren te verkrijgen. Van een grove structuur tot een fijne bewerking en van natuurtinten tot felle kleuren. Voor ieder wooninterieur hebben we de perfecte keuze.
 
Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Oostzaan, slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder. Laat je inspireren en neem de tijd om de vele structuren te voelen en alle kleuren te bekijken. Naast kamerbreed tapijt hebben wij bij Colors@Home Abbring ook karpetten, die we op maat kunnen laten maken.

 
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Marmoleum vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpetvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Gietvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Onderhoudsmiddelen nodig in Zaandam? Bestel James bij Colors@Home Oostzaan!
triangle