Privacybeleid

Colors@Home, gevestigd aan Oosteinde 35 3843 DR Harderwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Colors@Home hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Colors@ Home houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze privacy verklaring;  
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;  
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Colors@Home zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze privacy verklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens hieronder genoemd.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Colors@Home verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Colors@Home verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolders
  • Telefonisch of via email contact op te nemen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten 
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren  

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Colors@Home bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Colors@Home verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:  

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;  

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Colors at Home de volgende persoonsgegevens van u vragen:  

  • Voornaam;  
  • Tussenvoegsel;  
  • Achternaam;  
  • E-mailadres.  

Uw persoonsgegevens worden door Colors@Home opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:  

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is. 

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Colors@Home verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht;

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:  

  • De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Colors at Home de volgende persoonsgegevens van u vragen:  

  • Voornaam;  
  • Tussenvoegsel;  
  • Achternaam;  
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres.  
  • Geslacht  

Uw persoonsgegevens worden door Colors@Home opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:  

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar. 

Delen van persoonsgegevens met derden 

Colors@Home verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Colors@Home blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken 

Colors@Home gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Colors@Home en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@concepts-companies.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Colors@Home wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-metde-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen  

Colors@Home houdt zich aan een bewaartermijn waarbij persoonsgegevens niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Qua beveiliging hebben wij passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Colors@Home van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • Wij maken of laten zorgen voor back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens. 

Colors@Home neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@concepts-companies.nl
 

Contactgegevens: Colors@Home - Westeinde 35 - 3843 DR - Harderwijk - 0341 454 800

  • Zorg voor uitstraling voor binnen en buiten Raamdecoratie is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw woning.
  • C@H Abbring: voor iedere ruimte de juiste vloer
    Alles op het gebied van vloeren voor uw interieur vindt u bij Colors@Home Abbring.
  • Behang: voor iedere kamer de juiste keuze Op het gebied van behang is eigenlijk alles mogelijk.
  • Gordijnen Welk type gordijn u ook zoekt: u vindt het bij Colors@Home Abbring.
  • Voor ieder venster de juiste hor. Bij Abbring maken wij alle horren op maat. Zo weet u zeker dat de hor past bij uw venster. Vraag gratis offerte aan!
  • Buitenzonwering: aangenaam buiten zijn Colors@Home Abbring heeft verschillende typen buitenzonwering en omdat wij alles op maat maken, hebben wij voor u de ..
  • Veel huizen hebben lastige ruimtes, waar een standaardkast niet te plaatsen is. Wij hebben voor iedere ruimte de juiste kastoplossing. Vraag gratis offerte aan.
  • Abbring verzorgt maatwerk voor uw interieur. Maatwerk kast, maatwerk raamdecoratie, maatwerk rolgordijn, maatwerk zonwering is bij onze service inbegrepen.
  • Gratis interieuradvies bij Abbring. Interieuradvies op maat bij u thuis of bij ons in de winkel in Oostzaan. Laat u inspireren door onze interieurspecialisten.
  • Met onze meetservice meten wij uw zonwering, raamdecoratie, vloer, behang, kast, gordijnen en horren in. Zo past alles gegarandeerd. Bij de prijs inbegrepen.
  • Abbring Oostzaan verzorgt het deskundig leggen van uw nieuwe vloer, ophangen van uw rolgordijn en monteren van zonwering. Dit is inbegrepen in onze service.
  • Snel en vakkundig uw zonwering gereinigd Zowel uw binnen- als buitenzonwering is aan weersinvloeden en vuil onderhevig.
  • Reparatie of verdoeken van uw zonnescherm Bezit u een Binnen- of buiten zonwering of markies die niet meer werkt naar wens of verkleurd is? Vindt u een nieu..
  • Zonwering voor kantoor of winkelpand? Bij Abbring bent u aan het juiste adres. Persoonlijk advies op maat voor zonwering voor uw bedrijfspand.
  • Professioneel uw trap bekleed met tapijt, marmoleum of PVC bij Colors@Home Abbring. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
  • Raamdecoratie is vakwerk bij Abbring Colors@Home in Oostzaan. Hieronder volgen meerdere projecten door Abbring uitgevoerd.
  • Moduleo PVC vloerDe sporthal van Oostzaan heeft een nieuwe pvc vloer laten leggen door Abbring Colors@Home.
  • Zonneschermen Niks is Colors@Home Abbring te gek.
  • Zwart matte shuttersBij het hotel op de tweede goudsbloemdwarsstraat in Amsterdam en bij een woonhuis heeft Abbring colorsathome uit Oostzaan stijlvolle ma..

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home en is CBW-Erkend.