Deurhorren

Deurhorren

Lekker de schuifpui open in de zomer zonder muggen in huis. Met de hordeuren van Colors@Home Abbring ben je verzekerd van een mugloos huis. Plissé hordeuren, rolhordeuren, scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren, wij adviseren je in onze winkel in Oostzaan graag wat voor jou een goede oplossing is. En wil je weten wat het kost? Vraag dan meteen een offerte aan. Misschien heeft u hele specifieke wensen en bent u op zoek naar een hor die nog niet bestaat? Wij bieden maatwerkproducten, waardoor we aan al uw wensen op het gebied van horren kunnen voldoen. We horen graag wat uw wensen zijn. 
Deurhor detail
Deurhor
Alle horren
  • Haal de frisse buitenlucht in huis en houd insecten buiten met raamhorren van Abbring. Raamhorren naar uw wensen en maat gemaakt. Vraag offerte aan!
  • Deurhorren van Abbring zorgen ervoor dat u insecten buiten de deur houdt. Wij maken deurhorren op maat, zodat de hor altijd correct past. Vraag offerte aan!
  • Plisséhorren geven uw interieur een stijlvolle uitstraling. Inmeten en montage bij onze service inbegrepen. Geniet zorgeloos van uw pliss?horren. Vraag offerte
triangle