Vloeren

De mooiste vloeren in Zaandam en Oostzaan

Een vloer koop je voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als die vloer de aankomende jaren mee gaat. Daarom kun je bij Colors@Home Abbring in Oostzaan alleen vloeren vinden van de allerbeste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor jouw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor je! Onze sfeervolle vloeren winkel is slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam.

Duurzame vloeren in diverse uitvoeringen

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot PVC vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment!

Vloeren Zaandam       Vloerenwinkel Zaandam

Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw huis. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Ben jij op zoek naar sfeervolle vloerbedekking in Zaandam of omstreken? Kies voor een vloer van Colors@Home Abbring voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan jouw interieur.

Vloerenwinkel in de omgeving Zaandam

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigszins ingewikkeld zijn. Colors@Home Abbring biedt daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Colors@Home Abbring heeft onderhoudsvriendelijke vloeren van:

  • Vinyl;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Tapijt.

Tapijt in Zaandam       PVC vloeren Zaandam

Een vinyl, laminaat en PVC vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijg je de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur. Bezoek onze sfeervolle vloeren winkel in Oostzaan, slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder. 

Onze merken

Ambiant
Colors Vloeren
Desso
Forbo
Interfloor
JAB
Moduleo
Quickstep

Onze merken

Ambiant
Colors Vloeren
Desso
Forbo
Interfloor
JAB
Moduleo
Quickstep
triangle