555-diensten_maatwerk-header.webp

Alles voor jou op maat

Bij Colors@Home Abbring werken wij alleen met maatwerk producten. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander.

Naast het leveren van maatwerk ontzorgen wij ook graag. Geef ons de sleutel van jouw huis, terwijl je op vakantie gaat. En wanneer je terugkomt is alles klaar! Dat is meer dan maatwerk alleen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van productgroepen waar we maatwerk voor leveren. Alleen dit is enkel een selectie. Zo leveren we ook maatwerk voor de volgende productgroepen: raamdecoratie, vloeren, behang, gordijnen, horren, buitenzonwering en (inbouw-)kasten.

Maatwerk raamdecoratie

Raamdecoratie

Rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën: wij meten thuis op wat je nodig hebt en zorgen dat ze perfect komen te hangen. Daarnaast hebben we vele opties voor afwerking en bediening.
Maatwerk gordijnen

Gordijnen

Kies voor plooigordijnen, ringen of lussen en kies uit vele stoffen en materialen. En wil je net even iets anders, vraag dan ook eens naar de afwerkingsmogelijkheden!
Maatwerk raamdecoratie

Behang

Zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Kies uit de allernieuwste trends of de standaard tijdloze behangsoorten. Wij zijn van alle wensen voorzien!
Maatwerk raamdecoratie

Buitenzonwering

Keuze uit screens, markiezen, rolluiken, knikarmschermen, windschermen, overkappingen en nog meer. Wij meten thuis op wat je nodig hebt en zorgen dat ze perfect komen te hangen.
Maatwerk raamdecoratie

Horren

Raamhorren, deurhorren of plisséhorren, niks is abbring te gek. Wij meten thuis op wat je nodig hebt en zorgen dat ze perfect komen te hangen.
Maatwerk raamdecoratie

Kasten

Alle soorten kasten die wij bieden zijn op maat te maken. Voor ons bestaan geen lastige maten gezien alles op maat kan. Denk aan schuif kasten, draaideurkasten, schuine kasten en hoekkasten etc alles is mogelijk.
Maatwerk vloeren

Vloeren

Vloeren zijn er in zoveel soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Kies uit tapijt, pvc, laminaat, marmoleum of vinyl. Uiteraard kunnen wij het ook voor je komen leggen!
Alle diensten
  • Abbring verzorgt maatwerk voor uw interieur. Maatwerk kast, maatwerk raamdecoratie, maatwerk rolgordijn, maatwerk zonwering is bij onze service inbegrepen.
  • Interieuradvies nodig in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Met onze meetservice meten wij uw zonwering, raamdecoratie, vloer, behang, kast, gordijnen en horren in. Zo past alles gegarandeerd. Bij de prijs inbegrepen.
  • Abbring Oostzaan verzorgt het deskundig leggen van uw nieuwe vloer, ophangen van uw rolgordijn en monteren van zonwering. Dit is inbegrepen in onze service.
  • Reparatie of verdoeken van uw zonnescherm in Zaandam of Oostzaan? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
  • Zonwering voor kantoor of winkelpand? Bij Abbring bent u aan het juiste adres. Persoonlijk advies op maat voor zonwering voor uw bedrijfspand.
  • Professioneel uw trap bekleed met tapijt, marmoleum of PVC bij Colors@Home Abbring. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
  • Abbring Colors@Home is een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied.
  • Goede service en reparatie. Regelmatige zorg en onderhoud zijn essentieel om een nieuwe aankoop operationeel te houden en goed te laten presteren op de ..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!