Projecten

Prachtige screens en wind blokker


Prachtige screens en wind blokker gemonteerd in een veranda gestuurd door Somfy I.O. motoren. Ontwerp en realisatie door de vakmannen van Abbring Colors@Home in Oostzaan. Kom langs in de showroom voor de vele mogelijkheden. 

Prachtige screens en wind blokker
Traploper

Traploper


Abbring Colors@Home heeft in Amsterdam een nieuwe Traploper mogen leggen. De rechte trap is voorzien van colors tapijt dat is gefestoneerd. Is uw trap thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Beton look PVC tegel


Deze prachtige boerderij heeft een nieuwe vloer laten leggen door Abbring Colors@Home. De vloer is in eerst instantie geegaliseerd door onze vakmannen. Vervolgens is de vloer voorzien van een Rigid Click Beton look PVC tegel. 

Is uw vloer thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Beton look PVC tegel
Zonnescherm

Zonnescherm


De streetfoodbar Qué Pasa was toe aan een nieuw zonnescherm en kwam bij Abbring Colors@Home voor deskundigadvies. Na een opmaat gemaakte zonnescherm hebben de vakmannen van Abbring de zonneschermen opgangen zodat Qué Pasa weer een paar jaar verder kan. 

Is uw bedrijf ook toe aan vernieuwde zonwering of bent u thuis toe aan een nieuwe zonnescherm? Kom dan langs bij Abbring Colors@Home of bel naar 075-6841988 dan helpen wij u graag verder.

Weer veilig de trap op


Abbring Colors@Home heeft er voor morgen zorgen dat men bij Buter Patisserie weer een aantaal jaar veilig de trap op kan. De trap is voorzien van nieuwe mdf traptreden en forbo surestep vinyl met aluminium trapkanten. Is uw trap thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Weer veilig de trap op
Nieuwe PVC vloer mogen verzorgen

Nieuwe PVC vloer mogen verzorgen


Schitterende nieuwe vloer mogen leggen voor een tevreden klant van Colors@Home Abbring. Hier ligt een PVC vloer met tegels van 91.44x 91.44 in wild verband. Gerealiseerd en ontworpden door Abbring Colors@Home in Oostzaan. Heeft het uw interesse gewekt? U bent van harte welkom bij ons in de winkel of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

De Projecten van Colors@Home Abbring


Op deze pagina tonen we je graag een overzicht van de projecten die Colors@Home Abbring heeft uitgevoerd. Gebruik dit ter inspiratie voor uw eigen woon- en interieurwensen. Wij voorzien u niet alleen in onderstaande producten en diensten, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bij Abbring maken wij namelijk alles op maat en gaan wij door tot u meer dan tevreden bent. Kom voor meer informatie eens langs bij ons in de showroom in Oostzaan.

De Projecten van Colors@Home Abbring

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Abbring
Ambacht 4|1511 JZ Oostzaan
Telefoon 075-6841988
E-mail info@colorsathome-abbring.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30  
Dinsdag 09.00 - 17.30  
Woensdag 09.00 - 17.30  
Donderdag 09.00 - 17.30 18.30 - 20.30
Vrijdag 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
 
 
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.