Projecten

Markiezen voor jouw kantoorpand


Abbring Colors@Home heeft een kantoorpand in Amsterdam vakkundig voorzien van Markiezen.

Wilt u ook uw pand voorzien van Markiezen? Of andere buitenzonwering? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Markiezen voor jouw kantoorpand
Montage knikarmschermen

Montage knikarmschermen


Abbring Colors@Home mocht 3 stuks aan Ipanema knikarmschermen met Somfy rts motoren leveren en monteren. Perfect voor uw balkon zoals bij deze drie appartementen. 

Wilt u in de zomer ook lekker in de schaduw kunnen zitten en uw huis koel houden? Laat u adviseren door Abbring Colors@Home. U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Verano Riva overkapping


In Oostzaan heeft Abbring Colors@Home de Verano Riva overkapping van glas mogen plaatsen.

Ook interesse? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Verano Riva overkapping
PVC tegels

PVC tegels


Deze Abbring Colorsathome PVC tegels van groot formaat 910 × 910 mm1, zijn half steenslag gelegd door onze vakmannen. 

Is uw vloer ook aan vervaning toe in huis of op kantoor?  U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Verano lamellen wand


Tijdens een zomerse dag met veel wind komt deze Verano lamellen wand structuur in de kleur antraciet als wind bescherming goed van pas.

Wilt u ook minder wind en meer genieten van de heerlijke zon in uw tuin of bij uw bedrijfstuin tijdens de lunch?  U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Verano lamellen wand
Vloerverwarming met PVC vloer

Vloerverwarming met PVC vloer


Abbring Colors@Home is van alle markten thuis! Hier hebben onze vakmannen vloerverwarming gelegd door de vloer in te frezen, sleuven dicht te zetten, te egaliseren en daarna de vloer te finaliseren met een prachtige PVC vloer. 

Wilt u ook een prachtige vloer met lekkere warme voeten als u door het huis loopt? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van een passend advies. 

 

Screens Verano Somfy I.O


Onze vakmannen hebben een pand bij de Houthavens in Amsterdam voorzien van Screens met Somfy I.O motoren. Bekijk hier een video van het eindresultaat. 

Wilt u ook voor de zomer goed zitten? Wij adviseren u graag. U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. 

Screens Verano Somfy I.O
Elektrische glazen wand

Elektrische glazen wand


Veel wind in uw tuin, maar toch zicht willen houden? De Verano Ludritz elektrische glazen wand / windschermmet Somfy afstand bedienbare motor is de oplossing. 

Wilt u ook minder wind en meer genieten van de heerlijke zon in uw tuin of bij uw bedrijfstuin tijdens de lunch?  U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988. Dan kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

PVC visgraat Trap


Ook kunt u bij Abbring Colors@Home terecht om u trap te voorzien van Abbring colorsathome visgraat PVC. 

Is uw trap thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

PVC visgraat Trap
Forbo Trap

Forbo Trap


Deze trap is voorzien van Forbo concrete Marmoleum door de vakmannen van Abbring Colors@Home. Is uw trap thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Extreem groot zonnescherm


Het maakt niet uit hoeveel zonneschermen of hoe groot de zonneschermen zijn Abbring Colors@Home ontwerpt en realiseert het voor u. In Wormerveer aan de Zaan hebben de vakmannen van Abbring Colors@Home een Verano zonnescherm van 6m breed en 3m hoog opgehangen.

Alles is mogelijk. Heeft u ook een zonnescherm nodig? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Extreem groot zonnescherm
PVC Visgraat

PVC Visgraat


Een Abbring Colors@Home PVC visgraat vloer met band en bies. Ontwerp en realisatie door de vakmannen van Abbring Colors@Home.

Ook een nieuwe look en feel in huis of in uw kantoorpand? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Verano Zonnescherm


Grote projecten zijn voor Abbring Colors@Home geen probleem. Onze vakmannen hebben 27 Verano V599 screens met Somfy I.O motoren bij de IJ kantine in Amsterdam gemonteerd.

Wilt u ook voor de zomer goed zitten op kantoor zonder zon in uw gezicht. U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Verano Zonnescherm
Kastenwand noteborn

Kastenwand noteborn


De kastenwand van het merk noteborn in het steen grijs met draaideuren. Ontwerp en realisatie door de vakmannen van Abbring Colors@Home in Oostzaan.

Toe aan opruiming maar geen plaats om alles op te ruimen?  U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Prachtige screens en wind blokker


Prachtige screens en wind blokker gemonteerd in een veranda gestuurd door Somfy I.O. motoren. Ontwerp en realisatie door de vakmannen van Abbring Colors@Home in Oostzaan. Kom langs in de showroom voor de vele mogelijkheden. 

Prachtige screens en wind blokker
Traploper

Traploper


Abbring Colors@Home heeft in Amsterdam een nieuwe Traploper mogen leggen. De rechte trap is voorzien van colors tapijt dat is gefestoneerd. Is uw trap thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Beton look PVC tegel


Deze prachtige boerderij heeft een nieuwe vloer laten leggen door Abbring Colors@Home. De vloer is in eerst instantie geegaliseerd door onze vakmannen. Vervolgens is de vloer voorzien van een Rigid Click Beton look PVC tegel. 

Is uw vloer thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Beton look PVC tegel
Zonnescherm

Zonnescherm


De streetfoodbar Qué Pasa was toe aan een nieuw zonnescherm en kwam bij Abbring Colors@Home voor deskundigadvies. Na een opmaat gemaakte zonnescherm hebben de vakmannen van Abbring de zonneschermen opgangen zodat Qué Pasa weer een paar jaar verder kan. 

Is uw bedrijf ook toe aan vernieuwde zonwering of bent u thuis toe aan een nieuwe zonnescherm? Kom dan langs bij Abbring Colors@Home of bel naar 075-6841988 dan helpen wij u graag verder.

Weer veilig de trap op


Abbring Colors@Home heeft er voor morgen zorgen dat men bij Buter Patisserie weer een aantaal jaar veilig de trap op kan. De trap is voorzien van nieuwe mdf traptreden en forbo surestep vinyl met aluminium trapkanten. Is uw trap thuis of op de zaak ook aan vernieuwing toe? U bent van harte welkom bij ons in de winkel in Oostzaan of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

Weer veilig de trap op
Nieuwe PVC vloer mogen verzorgen

Nieuwe PVC vloer mogen verzorgen


Schitterende nieuwe vloer mogen leggen voor een tevreden klant van Colors@Home Abbring. Hier ligt een PVC vloer met tegels van 91.44x 91.44 in wild verband. Gerealiseerd en ontworpden door Abbring Colors@Home in Oostzaan. Heeft het uw interesse gewekt? U bent van harte welkom bij ons in de winkel of u kunt ons telefonisch bereiken op 075-6841988.

De Projecten van Colors@Home Abbring


Op deze pagina tonen we je graag een overzicht van de projecten die Colors@Home Abbring heeft uitgevoerd. Gebruik dit ter inspiratie voor uw eigen woon- en interieurwensen. Wij voorzien u niet alleen in onderstaande producten en diensten, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bij Abbring maken wij namelijk alles op maat en gaan wij door tot u meer dan tevreden bent. Kom voor meer informatie eens langs bij ons in de showroom in Oostzaan.

De Projecten van Colors@Home Abbring

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Abbring
Ambacht 4|1511 JZ Oostzaan
Telefoon 075-6841988
E-mail info@colorsathome-abbring.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag09.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.3018.30 - 20.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 16.30
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.