Horren

Horren op maat voor ramen én deuren

Ben je op zoek naar horren in Zaandam of Oostzaan? Van subtiele deurhorren tot raamhorren op maat, je vindt het allemaal in onze sfeervolle woonwinkel. De irritatie voor de zomermaanden: vervelende insecten die ervoor zorgen dat je ’s avonds niet in slaap kunt komen. De oplossing om je welverdiende nachtrust te behouden; het plaatsen van horren. Of je nu een normale deur of raam hebt, of een lastiger draaikiepraam, bij Colors@Home Abbring ben je aan het juiste adres. Om te zorgen dat alles precies past, komen we alles bij je thuis opmeten. Eerst weten wat zoiets gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam.

Horren Zaandam       Deurhorren Zaandam

Bestel jouw horren op maat

De koele wind waait heerlijk door de ramen. Je ademt de frisse lucht met genoegen in, maar voelt opeens een zwerm muggen naar binnen vliegen. Helaas moeten de ramen worden dichtgedaan en kan je niet meer genieten van de buitenlucht. Het is dus tijd om horren te plaatsen! Met een hor, voor raam of deur, heb je geen last van vervelende insecten en kun je dag en nacht zorgeloos de frisse wind naar binnen laten waaien. Colors@Home maakt horren op maat, zodat de afmeting van jouw horren perfect past bij je raam of deur. Bestel horren van goede kwaliteit bij interieurspecialist Colors@Home in Oostzaan en laat jouw ramen voortaan gerust openstaan. Let the sunshine in en houd vervelende beestjes buiten!

Horren winkel in de omgeving Zaandam

Ben jij op zoek naar horren in de buurt van Zaandam? Een hor kopen met het juiste formaat en van kwalitatief materiaal, tegen een scherpe prijs, is dankzij Colors@Home een makkie. Bij ons worden op vakkundige wijze horren vervaardigd met onder andere Poll-tex®, medisch gecertificeerd gaas, dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een pollenallergie. Colors@Home in Oostzaan biedt diverse uitvoeringen, waaruit je voor jouw eigen raam of deur ongetwijfeld kunt kiezen voor een geschikte hor. Voor raam- en deurhorren heb je keuze uit:

  • Rolhor, uitstekend voor ramen die regelmatig open en dicht worden gemaakt;
  • Inzethor, perfect voor draai- en kiepramen;
  • Vaste hor, eenvoudig te bevestigen aan ondiepe raamkozijnen;
  • Plissé hordeuren, moderne hordeur die in elke positie open kan staan.

Raamhorren in Zaandam       Raamhorren Zaandam

Je hebt ook keuze uit conventionele hordeuren, zoals de rol- en scharnierende hordeur die praktisch zijn en tegelijkertijd iets bijzonders toevoegen aan je deuren. Een eigentijdser alternatief voor grote deuren is de schuivende hordeur, die eenvoudig in gebruik is. Welke uitvoering je ook kiest, met horren van Colors@Home zijn de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Nieuwe horren bij ons gekocht, maar moeite met het installeren? Geen probleem! Laat al jouw aangeschafte producten door onze vakmannen monteren voor een voortreffelijk resultaat. Insectenplagen behoren tot het verleden; laat zo gauw mogelijk horren op maat maken tegen de beste prijs bij Colors@Home. Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Oostzaan, slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder. 

Onze merken

KeJe
Luxaflex
Multisol
Unilux

Onze merken

KeJe
Luxaflex
Multisol
Unilux

triangle