628-gordijnen_header.webp

Veelzijdige gordijnen in Zaandam en omstreken

Op zoek naar sfeervolle gordijnen voor jouw woning in Zaandam of Oostzaan? Ieder huis is uniek en iedereen heeft specifieke woonwensen. Colors@Home Abbring weet welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Je kunt kiezen uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. In de winkel in Oostzaan vertellen we je er graag meer over. Je bent van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om je interieurtips te voorzien. Daarnaast komen we thuis voor je meten, zodat de gordijnen perfect op lengte zijn wanneer ze eenmaal hangen. Wel zo gemakkelijk! Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam.

Gordijnen op maat voor elk interieur

Een tijdloze en nog altijd effectieve raamdecoratie: gordijnen. Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zonlicht weren of juist binnenlaten. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van het interieur zijn, moet je gordijnen kopen bij een interieurspecialist, die precies begrijpt welk type gordijn het best bij jou past.

Gordijnen Zaandam
Gordijnen kopen Zaandam

Ben jij op zoek naar een gordijnen winkel in de buurt van Zaandam? Schaf jouw sfeervolle gordijnen aan bij Abbring Colors@Home, waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Bij Colors@Home kun je gordijnen op maat laten maken, zodat die perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur. Kies voor kwaliteit, professioneel advies en scherpe prijzen; kies voor Abbring Colors@Home!

Gordijnenwinkel in de omgeving Zaandam

Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen, kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen worden. Colors@Home geeft je deskundig interieuradvies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest als je gordijnen op maat laat maken. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.
Overgordijnen Zaandam
Vitrages Zaandam

Onze gordijnen zijn verder leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Voor kinderkamers kies je natuurlijk eerder voor frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen. In de woonkamer of voor het keukenraam wil je vast gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren. Deze gordijnen zijn allemaal in de gordijnenwinkel van Abbring Colors@Home verkrijgbaar.

De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren met elkaar. Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een knusse sfeer in huis brengt. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, de seizoenen of je favoriete kleuren en ontwerpen!

Bestel gordijnen die passen bij jouw woning bij Abbring Colors@Home, de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie. Je kunt ook kiezen voor wave gordijnen. Deze zorgen voor een speels effect bij je venster. Bij Abbring Colors@Home kunt voor verschillende typen plooien kiezen en daarbij natuurlijk voor allerlei stofsoorten en kleuren. Uiteraard is dit alles op maat gemaakt, dus maken we jouw wensen op het gebied van wave gordijnen waar. 

Of misschien wilt je jouw gordijnen wel op een bepaalde manier afgewerkt hebben. Bijvoorbeeld met een bepaalde plooi of een bepaalde onderband. Abbring Colors@Home voorziet je in confectie van jouw gordijnen, zodat je 100% tevreden bent. Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Oostzaan, slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder. 

Onze merken

Carlucci
Chivasso
Gebr. Eijffinger (stoffen)
Inside
Interstil
Jab
Leffring & De Wilde
Lifestyle-interior
Silvera
Somfy
STAS
Vadain Gordijnconfectie
Vriesco International Fabrics
 

Onze merken

Carlucci
Chivasso
Gebr. Eijffinger (stoffen)
Inside
Interstil
Jab
Leffring & De Wilde
Lifestyle-interior
Silvera
Somfy
STAS
Vadain Gordijnconfectie
Vriesco International Fabrics
triangle