638-horren_raamhor-header.webp

Raamhorren

Lekker luchten in de zomer zonder vervelende muggen en vliegen in huis kan, wanneer je horren voor de ramen plaatst. Een rolhor, inzethor of een vaste hor van Colors@Home Abbring is dan de oplossing. Een vaste hor werkt goed bij ondiepe kozijnen. Omdat je in de winter je ramen niet zo vaak open hebt, kan je hem er dan uithalen. Een rolhor kan je open en dicht doen en dan heb je nog de inzethor: zeer geschikt voor draaikiepramen. Maar ook inzethorren zijn een mogelijkheid. Inzethorren hebben veel inbouwmogelijkheden en hebben een zeer geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof, hout en aluminium draaikiepramen kan de inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. Bij inzethorren kunt u kiezen voor een normale inzethor of een inzetrolhor: een zeer functionele rolhor die zowel horizontaal als verticaal te plaatsen is. Download voor meer informatie onze gratis inspiratiebrochure raamhorren.
Raamhor detail
Raamhor
Alle horren
  • Haal de frisse buitenlucht in huis en houd insecten buiten met raamhorren van Abbring. Raamhorren naar uw wensen en maat gemaakt. Vraag offerte aan!
  • Deurhorren van Abbring zorgen ervoor dat u insecten buiten de deur houdt. Wij maken deurhorren op maat, zodat de hor altijd correct past. Vraag offerte aan!
  • Plisséhorren geven uw interieur een stijlvolle uitstraling. Inmeten en montage bij onze service inbegrepen. Geniet zorgeloos van uw pliss?horren. Vraag offerte
triangle