Vloerbedekking Amsterdam

De specialist in vloerbedekking

Op zoek naar sfeervolle vloerbedekking in Amsterdam? Een vloer koop je voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als jouw vloer de aankomende jaren meegaat. Daarom kun je bij Abbring Colors@Home alleen de beste vloerbedekking vinden van de mooiste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor jouw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor je! Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Vloerbedekking in de omgeving Amsterdam

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot PVC vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment!

Vloerbedekking Amsterdam       Vloerbedekking winkel Amsterdam

Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw wooninterieur. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Ben jij op zoek naar sfeervolle vloerbedekking in de buurt van Amsterdam? Kies voor een vloer van Abbring Colors@Home voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan jouw interieur.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigszins ingewikkeld zijn. Abbring Colors@Home Abbring biedt deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw woning in Amsterdam. Onze verschillende soorten vloerbedekking zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Abbring Colors@Home heeft onderhoudsvriendelijke vloeren van:

 • Vinyl;
 • Laminaat;
 • PVC;
 • Tapijt.

Sfeervolle vloerbedekking Amsterdam       Vloerbedekking in Amsterdam

Een vinyl, laminaat en PVC vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijg je de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur. Bezoek onze sfeervolle winkel in Oostzaan, slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Alle vloeren
 • Tapijt kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Laminaat kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Vinyl vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • PVC vloeren kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Marmoleum vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Karpetvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Gietvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle