De meest inspirerende woonwinkel van Zaandam en Oostzaan

Zoek je een inspiratievolle woonwinkel in Oostzaan of vlakbij Zaandam? En wil je graag de mooiste woninginrichting bekijken? Dan zit je bij Colors@Home Abbring goed! Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied. Zo zou je Colors@Home Abbring samen kunnen vatten. Wij zijn dé interieurspecialist van Oostzaan, Zaandam en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van raamdecoratie, horren, buitenzonwering, kasten, behang, vloeren en gordijnen. Je kunt daarbij rekenen op een gedegen interieuradvies waar je écht iets aan hebt. Wat je stijl ook is, we bieden altijd een veelzijdig productassortiment waarmee je het beste in jouw interieur naar boven haalt. Onze producten worden altijd op maat gemaakt en daarbij helpen we graag om ze thuis te monteren en/of leggen. We zien je graag snel bij ons in de winkel. Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 10 minuten rijden vanaf Zaandam.

Liever direct contact? Maak dan gebruik van het offerte- of contactformulier. Je hoort dan snel van ons. 

Mogen wij je inspireren?
  • De kleur van het zand in Botswana, de imposante dieren van Tanzania en de prachtige vergezichten van Zuid Afrika. Iedereen die er geweest is heeft warme herinneringen aan de schoonheid van dit continent. Niet zo gek dat we ook in 2023 deze trend weer in het interieur zien. Het verschil is dat er naast beige- en bruintinten dit jaar meer met warme aardetinten gewerkt wordt. Van terra, oker tot brique tinten. Alles mag gemixt worden. Puur, sober en warm.
  • De Pantone kleur van 2023. Een gedurfde kleur met warmte, uitstraling, karakter en lef. Heerlijk voor de rebelse geest. Een kleur om mee uit te pakken, om grenzeloos verliefd op te worden. Deze prachtige rood, roze, paarse tint straalt optimisme en levenslust uit. Iets wat we in deze roerige tijden goed kunnen gebruiken. De inspiratie voor Viva Magenta komt “uit de natuur en dat wat echt is”, aldus het kleureninstituut Pantone. 
  • Een warme en harmonieuze plek creëren, dat is toch eigenlijk wat we allemaal willen. Het liefste zo sfeervol en  persoonlijk mogelijk. Dat voelt als een ware omhelzing, als een geweldig thuis. Deze prachtige blauwgroene tint is Histor’s kleur van het jaar! Het heeft een serene maar een ook een luxe uitstraling. Voor elegantie en balans.
Inspiratie nodig?

Inspiratie voor jouw wooninterieur

Colors@Home Abbring volgt de allernieuwste woontrends op de voet. Deze ideeën delen we graag met je om je wat extra inspiratie te bieden. Bekijk daarom onze inspiratiepagina's en lees over de laatste trends op het gebied van wonen. Vind je het moeilijk om te beslissen wat goed zou werken voor jouw woning? Ook bij ons in de woonwinkel in Oostzaan helpen we je graag. 
triangle

Van interieuradvies tot montage

Deskundig interieuradvies

Interieuradvies aan huis

Wij kunnen je goed helpen in onze woonwinkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Of je nu in Zaandam of Oostzaan woont, wij komen graag bij je langs. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Wij gaan voor een geweldig eindresultaat dat voldoet aan je wooneisen.

Duurzame kwaliteit

Duurzame kwaliteit

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang, een duurzame vloer of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur. Zorgeloos genieten van je nieuwe aanwinst en een knus interieur realiseren, dat is onze missie.

Wij ontzorgen je

Wij ontzorgen je

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist van Oostzaan en Zaandam!