Nieuws & acties

20% korting op raamdecoratie


Wist je dat raamdecoratie ook kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op je energiekosten? Dankzij de kenmerkende honingraatstructuur, zorgen dupligordijnen namelijk voor een isolerende werking bij jou in huis. Op deze manier houd je in de winter de kou buiten, terwijl het ’s zomers juist heerlijk koel blijft. Nu je ook nog eens van 20% korting op raamdecoratie profiteert, is de keuze voor energiebesparende dupligordijnen natuurlijk nóg aantrekkelijker! Tot gauw?

20% korting op raamdecoratie
Kom langs in onze nieuwe showroom

Kom langs in onze nieuwe showroom


Vorige week hebben wij keihard gewerkt om onze showroom in een nieuw jasje te steken. Zowel de indeling als het interieur van de winkel hebben we onder handen genomen.

De eerste dag hebben we de vloerbedekking vervangen door een strakke PVC vloer met verschillende motieven. De volgende dag zijn we aan de slag gegaan met de inrichting.

Bekijk het verbluffende resultaat. Mooi detail: we hebben nu een op maat gemaakt werk- en opbergblok in de nieuwe kleur 'klei'.

Kom langs om onze nieuw showroom te bekijken. De koffie staat klaar!

Prijs Facebook Like-actie uitgereikt


Afgelopen vrijdag hebben we de prijs van de Facebook Like-actie uitgereikt in onze winkel in Oostzaan. De prijs: een waardebon van €150 van Het Heerenhuis in Wijdewormer.

Brenda Misdorp is de gelukkig winnaar van deze prijs. Wij wensen haar er veel plezier mee!

Prijs Facebook Like-actie uitgereikt