Marmoleum Amsterdam

De unieke voordelen van marmoleum

Op zoek naar een sfeervolle marmoleum vloer voor jouw woning in Amsterdam? Marmoleum is een unieke en milieuvriendelijk vloerbedekking dat bijna niet te vergelijken is met andere vloersoorten. Een marmoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen (lijnolie en kalksteen), waardoor deze vloersoort tot de meeste milieuvriendelijke vloeren behoort. Door de natuurlijk grondstoffen is marmoleum na 25-40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Door het duurzame karakter van marmoleum is dit een uitstekende keuze voor de milieubewust mens. Wil jij dat je woning in Amsterdam duurzaamheid uitstraalt? Dan is een sfeervolle marmoleum vloer een onmisbare toevoeging voor je wooninterieur. Bezoek onze woonwinkel in Oostzaan en bekijk met eigen ogen of marmoleum bij jouw interieur past. Vanaf Amsterdam is het slechts 20 minuten rijden. Onze specialisten helpen je graag verder.

Marmoleum Amsterdam       Marmoleum in Amsterdam

Marmoleum in de omgeving Amsterdam

Marmoleum is niet alleen bekend om zijn duurzame eigenschap, maar deze vloerbedekking kent nog vele voordelen. Een marmoleum vloer is gemakkelijk te onderhouden, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is. Daarnaast is het materiaal zeer slijtvast, zodat er geen zichtbare krassen ontstaan. Door de stevigheid van marmoleum kan de vloer zonder problemen zwarte kasten of banken verduren. De krasbestendige vloerbedekking kan dankzij de stevige oppervlakte langdurig tegen een stootje. Een ideale vloersoort voor woningen en bedrijfspanden in Amsterdam.

Dankzij de geluiddempende werking van marmoleum wordt het geluid van voetstappen flink verminderd. Hierdoor worden storende geluiden in de ruimte gedempt en ontstaat er een ontspannen omgeving. Ligt er al vloerverwarming in de ruimte of wil je dit graag aanleggen? Marmoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. Doordat het materiaal relatief dun is, wordt er een aangename warmte doorgelaten. Je kunt gerust met blote voeten over de ondergrond lopen, het gehele jaar door. Een sfeervolle marmoleum vloer is een duurzame investering in woongenot en een echte aanwinst voor jouw wooncomfort. Je geniet jarenlang van een strakke, onderhoudsvriendelijke vloer.

 • Milieuvriendelijk
 • Combineerbaar met vloerverwarming
 • Makkelijk in onderhoud
 • Geluiddempend

Op zoek naar een marmoleum vloer in de omgeving van Amsterdam? Bezoek onze woonwinkel in Oostzaan en laat je inspireren. Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Ervaar het genot van goede service, hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Alle vloeren
 • Tapijt kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Laminaat kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Vinyl vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • PVC vloeren kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Marmoleum vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Karpetvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Gietvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle