629-gordijnen_inbetween-header.webp

Gordijnen kopen in Amsterdam

Wil je graag sfeervolle gordijnen kopen voor jouw woning in Amsterdam? Ieder huis is uniek en iedereen heeft specifieke woonwensen. Abbring Colors@Home weet precies welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Van overgordijnen tot inbetweens, je vindt het allemaal in onze woonwinkel in Oostzaan. Je bent van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om je van interieurtips te voorzien. Daarnaast komen we thuis voor je opmeten, zodat jouw bestelde gordijnen perfect op lengte zijn. Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Gordijnen op maat voor elk interieur

Gordijnen zijn tijdloos en een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven. Middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, kun je zonlicht weren of juist binnenlaten. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van het interieur zijn, moet je gordijnen kopen bij een interieurspecialist in de omgeving Amsterdam. De experts van Abbring Colors@Home gaan graag met je in gesprek, zodat we samen tot de beste keuze komen.

Gordijnen Amsterdam     Gordijnen kopen Amsterdam

Schaf jouw sfeervolle gordijnen aan bij Abbring Colors@Home. In onze inspiratievolle woonwinkel heb je ruime keuze uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij welke gordijnstoffen het beste bij je smaak past. Om de gordijnen perfect voor het raam te hangen, worden je gordijnen op maat gemaakt. Kies voor kwaliteit, professioneel advies en scherpe prijzen.

Gordijnenwinkel in de omgeving Amsterdam

De beste gordijnen kopen in de buurt van Amsterdam? Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen kunnen ze in elke ruimte van jouw woning hangen. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.

Vitrages Amsterdam     Overgordijnen Amsterdam

Onze gordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Voor kinderkamers kies je eerder voor frisse en felle kleuren. In de woonkamer of voor het keukenraam zijn gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren een uitstekende keuze. De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren. Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een knusse sfeer creëert. Je kunt ook kiezen voor wave gordijnen. Deze zorgen voor een speels effect bij je venster. Abbring Colors@Home is de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie. Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Oostzaan, slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Alle gordijnen
  • Overgordijnen kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Wilt u inbetweens, maar komt u niet uit de kleur of stof? Vraag direct gratis interieuradvies bij Colors@Home Abbring aan.
  • Vitrages kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rails & roedes: naar uw wensen gemaaktVoor veel types gordijnen zijn rails en roedes nodig.
  • Schilderijrails: laat uw schilderijen stralenSchilderijen passen vaak goed in een interieur thuis.
  • Elektrische bediening gordijnen van Colors@Home Abbring: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Neem contact met ons op.
triangle