2249-99_2023_Buitenzonwering_LP_slider_1920x600.jpg

Buitenzonwering acties

wéér die zon!

Met onze buitenzonwering blijft je huis heerlijk koel bij zomerse temperaturen. Colors@Home Abbring helpt je graag om de zon buiten te houden. Zo heb je de keuze uit screens, knikarmschermen, rolluiken, markiezen, overkappingen, windschermen en uitvalschermen. In onze winkel in Oostzaan adviseren we je graag welk type buitenzonwering het beste past bij jouw wensen. Mocht je het fijn vinden, dan kunnen we ook langskomen voor thuisadvies. Op die manier weten we precies welk type buitenzonwering perfect past bij jouw woonsituatie.

ipanema, hét perfecte terrasscherm voor deze zomer

Bij aanschaf van een Ipanema zonnscherm V280 ontvang je een elektrische motor t.w.v. €287,- gratis! Ipanema is hét terrasscherm met elektrische bediening. Wil je graag advies? Kom dan snel langs in onze showroom, wij helpen je met het maken van de juiste keuze. 
 

Deze aanbieding is geldig t/m 5 augustus 2023. Vraag naar de voorwaarden. 

 

Ook bekend als terrasschermen

De knikarmschermen van Colors@Home Abbring bieden dé oplossing voor iedereen die de zon buiten wilt houden. Schaduw op je terras en in huis! Uiteraard worden de schermen op maat gemaakt en op verzoek ook door ons gemonteerd. Wil je meer weten? Vul het offerteformulier in en dan nemen we snel contact met je op. 

 

 

voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn een perfecte manier van zonwering, maar ze bieden nog veel meer voordelen. Zo dempen ze geluiden en verkleinen ze de kans dat er ingebroken zal worden in jouw woning. Dus naast een heerlijk koel huis, ook genieten van privacy én veiligheid. Wil je meer weten, vul dan even het offerteformulier in en we nemen snel contact met je op.

 

 

 

Screens op maat

Wanneer je de zon buiten wilt houden, maar geen ruimte hebt voor een knikarmscherm of markies, zijn screens een ideale oplossing! Screens schuiven langs je kozijn, waardoor je de zon 100% uit je woning kunt houden.

 

 

 

uitvalschermen

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor balkons of smalle, hoge ramen. Ze geven een vrij uitzicht naar buiten en daarbij toch de mogelijkheid om ramen en deuren te openen. Kom snel langs bij Colors@Home Abbring en laat je adviseren! Als je wilt weten wat uitvalschermen kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

 

 

 

markiezen van topkwaliteit

Met markiezen geef je jouw woning een verzorgde en karakteristieke look. Colors@Home Abbring biedt een ruim assortiment markiezen van de allerbeste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar ronde of driehoekvormige markiezen, wij hebben het allemaal. Kom eens langs bij onze winkel in Oostzaan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vrijblijvend inmeten aan huis

Kom naar onze winkel in Oostzaan voor het beste advies. We begeleiden je hier graag in het kiezen van de juiste materialen en kleuren voor jouw buitenzonwering. Weet je nog niet precies wat je wilt voor jouw woning? Dat is geen probleem! Onze experts luisteren naar jouw wensen en adviseren je over de beste opties. Nadat er een keuze gemaakt is in onze winkel komen we graag vrijblijvend bij jou thuis alles inmeten. Ervaar het gemak van onze meet- en montageservice. Zodra het door jou uitgekozen buitenzonwering geleverd is, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor de montage. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Wanneer kom je langs?