99_2023_Screens_rolluiken_LP_slider_1920x600_screens
99_2023_Screens_rolluiken_LP_slider_1920x600_screens

Maak werk van die hoge energierekening 
en plaats screens en rolluiken

Onderzoek heeft uitgewezen dat glas 4 tot 5 keer minder isoleert dan een bakstenen muur. Daarom is het een goed idee de ramen eens van dichtbij te bekijken om te zien welke besparende maatregelen genomen kunnen worden. Wat kunt u doen?
 

 

Screens en rolluiken

Hitte en kou kunnen met screens en rolluiken prima worden geweerd. Het probleem wordt dan vanaf de buitenkant aangepakt. Door screens of rolluiken te plaatsen ontstaat er een holle ruimte aan de buitenzijde, die de kou of warmte bij uw raam weghoudt. Zo heeft u in de zomer geen behoefte aan koeling en hoeft u het in de winter minder te verwarmen. Dus zowel zomer én winter effectief! Solarscreens helpen je woning te beschermen tegen oververhitting. Omdat dit type ritsscreen wordt aangestuurd door een solarmotor op zonne-energie is het bovendien een enorm duurzame oplossing. Ritsscreens op zonne-energie zijn draadloos en daardoor razendsnel gemonteerd.

Rolluiken op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van de rolluiken wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten. Dit betekent dat er geen snoeren meer door uw kozijn of muur geboord hoeven te worden. Dus naast het verminderde stroomverbruik blijft de isolatiewaarde van uw huis onveranderd.

Breid je producten uit van slimme producten tot domotica, een complete en evolutieve “connected experience” met TaHoma®

Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma® switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes. TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer. Wij staan voor u klaar met raad en daad en een kop verse koffie. Kom gerust langs.

Colors@Home Abbring dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van ieder huis zorgen. Colors@Home Abbring snapt dit. We helpen om samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Oostzaan bieden we vele voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Dus kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat de hele familie nog jaren van de nieuwe aankoop kan genieten. Meer weten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact op.
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe de situatie thuis. Op deze manier kunnen we een advies op maat geven waarin we alle iinterieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet alle wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home is voor de toekomst. Dat betekent jaren onbezorgd genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil iedereen natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat het inmeten en de montage liever wordt uitbesteed. Daarom verzorgen wij dit gewoon. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven graag gratis advies
Tot snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Bel mij