Vacature: Medewerker Backoffice/Showroom Verkoper bij Colors@Home Abbring

Vacature: Medewerker Backoffice/Showroom Verkoper bij Colors@Home Abbring
10 juni 2024

Over Abbring

Abbring Colors@Home is een echt familiebedrijf, opgericht zo'n veertig jaar geleden. Ons huidige pand is 28 jaar geleden zelf gebouwd en is een begrip in Oostzaan en omstreken - mede omdat hierin een van de grootste showrooms van Nederland schuilt. Wij zijn dé interieurspecialist van de regio, met een eigentijdse woonwinkel vol inspiratie en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied. Bij ons vind je alles voor jouw woninginrichting, van raamdecoratie tot vloeren en van gordijnen tot buitenzonwering. Wij bieden een veelzijdig assortiment voor het midden- tot hogere segment, met de mogelijkheid voor totale inrichtingsoplossingen - en dat alles onder één dak.

Functieomschrijving

Als medewerker backoffice/showroomverkoper ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Jouw taken omvatten administratieve werkzaamheden in de backoffice, zoals het verwerken van offertes, behandelen van e-mails en klachten, opstellen van facturen en het maken van interieurtekeningen met behulp van een computerprogramma. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar als showroommedewerker, waarbij je klanten adviseert bij hun interieurkeuzes en styling, waaronder kleuren, collecties en stoffen. Ingewerkt word je on the job.

Functie-eisen

  • Nauwgezette werkhouding
  • Uitstekende klantgerichtheid
  • Ervaring in de retail, niet per se op het gebied van woninginrichting
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels is een pre
  • Beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week, inclusief zaterdagen

Je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Word jij deel van ons team?

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en wil je deel uitmaken van ons gepassioneerde team? Neem dan contact op met Nino Abbring op 0651693419 voor meer informatie of stuur je sollicitatie naar abbring@colorsathome.nl. Wij kijken ernaar uit om van je te horen!