645-buitenzonwering_rolluik-header.webp

Isolerende en zonwerende rolluiken in Amsterdam

Ben jij op zoek naar rolluiken voor jouw woning in Amsterdam? Rolluiken zijn een perfecte manier van zonwering en bieden vele voordelen. Zonwerende rolluiken hebben een isolerende werking, wat betekent dat de warmte wordt tegengehouden. Dit is ideaal wanneer de temperaturen in de zomer hoog oplopen. Voor een goede nachtrust worden rolluiken vaak voor de slaapkamer gemonteerd. Maar ook als je even in de woonkamer wil zitten en tot rust wil komen, biedt een verduisterende rolluik de uitkomst. Storende zonnestralen in jouw woonkamer zijn verleden tijd. Daarnaast geniet je altijd van een verkoelend huis. Tijdens de winter blijft de warmte binnen, zodat je flink bespaart op de energiekosten.
 
Rolluiken Amsterdam       Rolluiken in Amsterdam
 

Beschermende rolluiken in de omgeving Amsterdam

Is jouw woning in Amsterdam gelegen aan een drukke straat? Of heb je last van inkijk van een appartementencomplex? Met rolluiken voorkom je de blikken van nieuwsgierige voorbijgangers. Geniet van meer privacy in je eigen huis. Dankzij de akoestische isolatie worden geluiden van buiten goed gedempt. Geluiden als straatlawaai, voorbijkomend verkeer of een speelplaats worden zoveel mogelijk teruggekaatst. Ook voor jouw kostbare nachtrust zijn rolluiken een uitstekende oplossing. Daarnaast zijn rolluiken een belangrijke toevoeging voor de inbraakbeveiliging. Doordat het raam is beschermd met een rolluik van aluminium of kunststof, wordt het voor inbrekers een lastige klus. Het openbreken van rolluiken maakt veel geluid, waardoor inbrekers jouw woning ongetwijfeld overslaan.
 
Onze goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat je rolluiken in Amsterdam perfect worden gemonteerd. Wij maken gebruik van de beste materialen, zodat je jarenlang geniet van jouw zonwering. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Doe inspiratie op in onze woonwinkel in Oostzaan, slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Onze interieurspecialisten voorzien je van het beste advies, zodat je altijd een goed besluit neemt. De perfecte rolluiken vind je bij Abbring Colors@Home.
Alle buitenzonwering
  • Wanneer je de zon buiten wilt houden, maar geen ruimte hebt voor een knikarmscherm of markies, zijn screens een ideale oplossing!
  • Knikarmschermen ook bekend als terrasschermenDe knikarmschermen van Colors@Home Abbring bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden.
  • Rolluiken kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Markiezen op maat gemaakt naar uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Zoekt u de juiste overkapping? Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken
  • Op zoek naar de beste windschermen? Kom snel langs in onze showroom.
  • UitvalschermenJouw interieur beschermen tegen zonnestraling waarbij een grotere doorloophoogte wenselijk is? Uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor balk..
  • Pergola's. Een pergolazonwering is een terrasoverkapping met waterafstotend doek.
  • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Abbring: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Neem contact met ons op.
triangle