Marmoleum

Duurzame eigenschappen van marmoleum

Op zoek naar een sfeervolle marmoleum vloer voor jouw woning in Zaandam of Oostzaan? Marmoleum is een unieke vloertype dat niet te vergelijken is met andere vloeren. Een marmoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen (lijnolie en kalksteen) en behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren. Door deze natuurlijke grondstoffen is marmoleum zelfs na 25-40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Wie duurzaam leeft of zijn woning duurzaam wil inrichten, is een marmoleum vloer een perfecte toevoeging. Doordat marmoleum CO2-neutraal is, heb je niet alleen een sfeervolle, maar ook een milieuvriendelijke vloer in huis.
 
Marmoleum in Zaandam       Marmoleum Zaandam
 

Marmoleum in de omgeving Zaandam

Naast duurzaamheid staat marmoleum bekend om zijn talloze voordelen. Het materiaal is zeer slijtvast, eenvoudig te onderhouden en kan langdurig tegen een stootje. De vloer kan zonder problemen zware kasten, banken of stoelen dragen. Dankzij de krasbestendige en stevige oppervlakte kan een marmoleumvloer intensief gebruikt worden. Hierdoor is de vloer perfect te gebruiken voor een woning, kantoren of grote bedrijfspanden. In combinatie met een goede geluiddempende werking, vermindert de vloer het contactgeluid van voetstappen. Dit voorkomt storende geluiden in jouw woonruimte en zorgt uiteindelijk voor een ontspannen sfeer.
 
Om de grote voordelen compleet te maken, is de marmoleum vloer ideaal te combineren met vloerverwarming. Doordat het materiaal relatief dun is, wordt er voldoende warmte doorgelaten. De vloer wordt dan verwarmd tot een aangename temperatuur en je kunt er gerust met blote voeten overheen lopen, het hele jaar door.
 
Marmoleum Zaandam
 
Een schitterende marmoleum vloer is een duurzame investering in woongenot en een echte aanwinst voor jouw wooncomfort. Je geniet jarenlang van een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke vloer.
 

De voordelen van marmoleum

 • Milieuvriendelijk;
 • Combineerbaar met vloerverwarming;
 • Duurzaam: kent een lange levensduur;
 • Makkelijk in onderhoud;
 • Geluiddempend.
Op zoek naar een marmoleum vloer in de omgeving Zaandam? Bezoek onze woonwinkel in Oostzaan en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.
Alle vloeren
 • Tapijt kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Laminaat kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Vinyl vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • PVC vloeren kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Marmoleum vloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Karpetvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Gietvloer kopen in Zaandam? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Oostzaan! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Onderhoudsmiddelen nodig in Zaandam? Bestel James bij Colors@Home Oostzaan!
triangle