10_2019_LP-slider-behang20_1920x600

Je leest het goed: 20% korting op behang!

Maar eerst even een vraag: waar ben je naar op zoek? Zit je nog volop in de oriënteerfase? Of weet je al precies wat je wil? Je bent sowieso van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons in de winkel. We laten je graag zien wat de mogelijkheden voor jouw interieur zijn. Zodat je volledig zeker bent van je keuze. Dat je daarbij tijdens de actie een flinke korting op de aankoop krijgt, is natuurlijk mooi meegenomen.  Wil je meer info, een offerte of wil je gewoon een vraag stellen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Daarmee kun je bijvoorbeeld ook vragen om een afspraak. Wij hebben dan alle tijd voor je en kunnen je al onze aandacht geven. Horen we snel van je? Let alleen wel op: de kortingsactie op behang is geldig t/m 19 oktober 2019.
Omgeven door weelderige luxe. Krachtig, opvallend maar ook warm en rustgevend. Met deze elegante, diepgroene kleur zorg je voor een levendig, groots gevoel. Tegelijkertijd creëer je met de woonstijl Classico een aards en kalmerend effect in je woonkamer. Jouw eigen uitgesproken oase van rust. Het beste van twee werelden.

We heten je welkom bij Colors@Home Abbring 

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een kennis van interieur als geen ander. Zo zou je Colors@Home Abbring kunnen samenvatten. Bij ons kun je rekenen op een gedegen interieuradvies waar je écht iets aan hebt. Wij kijken graag samen met je naar een oplossing op maat. Loop eens onze winkel in Oostzaan binnen en ontdek wat we jou allemaal te bieden hebben. Je vindt er een schitterend overzicht van producten die inspiratie kunnen bieden voor je eigen woning. En hoewel we een aantrekkelijke prijs bieden, kun je er ook vanuit gaan dat we enkel producten aanbieden van de allerbeste leveranciers. Wat je stijl ook is. Benieuwd geworden? Het is ook mogelijk om met behulp van het onderstaande formulier je vraag te stellen. Je hoort dan snel van ons.
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenAmbacht 4|1511 JZ Oostzaan
Telefoon 075-6841988|E-mail abbring@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag 09.00 - 17.30  
Dinsdag 09.00 - 17.30  
Woensdag 09.00 - 17.30  
Donderdag 09.00 - 17.30 18.30 - 20.30
Vrijdag 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Routebeschrijving
naar onze winkel