Nieuws & acties

[widget_cah_news_18]

20% korting op Horren en Raamdecoratie
20% korting op Horren en Raamdecoratie

Hoe houdt u de muggen, insecten en de warmte buiten deze zomer? Heerlijk dat zonnetje!☀ Maar door de stijgende warmte in Nederland komen er ook meer vervelende insecten in huis! Laat nu voordelig deur- en raamhorren plaatsen. Dan bent u deze ergernis voor. U kunt uw woning met horren ook op warme dagen optimaal ventileren. Maar u heeft nog meer opties om uw huis heerlijk koel te houden. Daarom profiteert u tijdelijk van 20% korting op horren én raamdecoratie. Dé perfecte voorbereiding op de zomer!

*Deze actie is geldig t/m 27 april 2019, vraag naar deelnemende leveranciers. 
Lees meer »

 
20% korting op raamdecoratie

Het wordt warmer in Nederland. Helaas beteken deze stijgende temperaturen ook meer vervelende insecten in huis! Laat dus nu voordelig deur- en raamhorren plaatsen. Dan ben je deze ergernis vóór. Je kunt jouw woning met horren ook op warme dagen optimaal ventileren. Maar je hebt nog meer opties om je huis heerlijk koel te houden. Daarom profiteer je tijdelijk van 20% korting op horren én raamdecoratie. Dé perfecte voorbereiding op de zomer!
Lees meer »

20% korting op raamdecoratie
 
Nieuw Luxaflex shop
Nieuw Luxaflex shop

De nieuwe Luxaflex shop is geplaatst in onze showroom in Oostzaan. We zijn er zeer gelukkig mee!!
Lees meer »

 
Kom langs in onze nieuwe showroom

Vorige week hebben wij keihard gewerkt om onze showroom in een nieuw jasje te steken. Zowel de indeling als het interieur van de winkel hebben we onder handen genomen.

De eerste dag hebben we de vloerbedekking vervangen door een strakke PVC vloer met verschillende motieven. De volgende dag zijn we aan de slag gegaan met de inrichting.

Bekijk hieronder het verbluffende resultaat. Mooi detail: we hebben nu een op maat gemaakt werk- en opbergblok in de nieuwe kleur 'klei'.
Lees meer »

Kom langs in onze nieuwe showroom
 
Prijs Facebook Like-actie uitgereikt
Prijs Facebook Like-actie uitgereikt

Afgelopen vrijdag hebben we de prijs van de Facebook Like-actie uitgereikt in onze winkel in Oostzaan. De prijs: een waardebon van €150 van Het Heerenhuis in Wijdewormer.

Brenda Misdorp is de gelukkig winnaar van deze prijs. Wij wensen haar er veel plezier mee!
Lees meer »

 

 • Zorg voor uitstraling voor binnen en buiten Raamdecoratie is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw woning.
 • C@H Abbring: voor iedere ruimte de juiste vloer
  Alles op het gebied van vloeren voor uw interieur vindt u bij Colors@Home Abbring.
 • Behang: voor iedere kamer de juiste keuze Op het gebied van behang is eigenlijk alles mogelijk.
 • Gordijnen Welk type gordijn u ook zoekt: u vindt het bij Colors@Home Abbring.
 • Voor ieder venster de juiste hor. Bij Abbring maken wij alle horren op maat. Zo weet u zeker dat de hor past bij uw venster. Vraag gratis offerte aan!
 • Buitenzonwering: aangenaam buiten zijn Colors@Home Abbring heeft verschillende typen buitenzonwering en omdat wij alles op maat maken, hebben wij voor u de ..
 • Veel huizen hebben lastige ruimtes, waar een standaardkast niet te plaatsen is. Wij hebben voor iedere ruimte de juiste kastoplossing. Vraag gratis offerte aan.
 • Abbring verzorgt maatwerk voor uw interieur. Maatwerk kast, maatwerk raamdecoratie, maatwerk rolgordijn, maatwerk zonwering is bij onze service inbegrepen.
 • Interieuradvies aan huisOm u geheel te ontzorgen bij de inrichting van uw huis of een ruimte in uw huis, voorzien wij u graag van interieuradvies.
 • Met onze meetservice meten wij uw zonwering, raamdecoratie, vloer, behang, kast, gordijnen en horren in. Zo past alles gegarandeerd. Bij de prijs inbegrepen.
 • Abbring Oostzaan verzorgt het deskundig leggen van uw nieuwe vloer, ophangen van uw rolgordijn en monteren van zonwering. Dit is inbegrepen in onze service.
 • Snel en vakkundig uw zonwering gereinigd Zowel uw binnen- als buitenzonwering is aan weersinvloeden en vuil onderhevig.
 • Reparatie of verdoeken van uw zonnescherm Bezit u een Binnen- of buiten zonwering of markies die niet meer werkt naar wens of verkleurd is? Vindt u een nieu..
 • Zonwering voor kantoor of winkelpand? Bij Abbring bent u aan het juiste adres. Persoonlijk advies op maat voor zonwering voor uw bedrijfspand.
 • Professioneel uw trap bekleed met tapijt, marmoleum of PVC bij Colors@Home Abbring. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
 • Raamdecoratie is vakwerk bij Abbring Colors@Home in Oostzaan. Hieronder volgen meerdere projecten door Abbring uitgevoerd.
 • TrapbekledingIs uw trap aan renovatie toe? Abbring Colors@Home komt bij u langs en renoveert de trap naar wens.
 • Zonneschermen Niks is Colors@Home Abbring te gek.
 • DokterspraktijkOok bij dokterspraktijken gaat Abbring Colors@Home aan de slag.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home en is CBW-Erkend.