Nieuws & acties

Nieuw Luxaflex shop


De nieuwe Luxaflex inspiration shop is geplaatst in onze showroom in Oostzaan. We zijn er zeer gelukkig mee!! We bieden hiermee een overzicht van het brede aanbod van Luxaflex® producten. In de shop bootsen we thuissituaties na met een speciaal frame waarin een lichtbron verwerkt zit. Hierdoor krijgt u een idee hoe de Luxaflex producten in uw thuissituatie zouden staan. 

Nieuw Luxaflex shop
Kom langs in onze nieuwe showroom

Kom langs in onze nieuwe showroom


Vorige week hebben wij keihard gewerkt om onze showroom in een nieuw jasje te steken. Zowel de indeling als het interieur van de winkel hebben we onder handen genomen.

De eerste dag hebben we de vloerbedekking vervangen door een strakke PVC vloer met verschillende motieven. De volgende dag zijn we aan de slag gegaan met de inrichting.

Bekijk het verbluffende resultaat. Mooi detail: we hebben nu een op maat gemaakt werk- en opbergblok in de nieuwe kleur 'klei'.

Kom langs om onze nieuw showroom te bekijken. De koffie staat klaar!

Prijs Facebook Like-actie uitgereikt


Afgelopen vrijdag hebben we de prijs van de Facebook Like-actie uitgereikt in onze winkel in Oostzaan. De prijs: een waardebon van €150 van Het Heerenhuis in Wijdewormer.

Brenda Misdorp is de gelukkig winnaar van deze prijs. Wij wensen haar er veel plezier mee!

Prijs Facebook Like-actie uitgereikt